FAQs Complain Problems

समाचार

भूमिकास्थान नगरपालिकाको आ.व. २०७६/०७७ को वडा स्तरीय सबै आयोजना कार्यक्रमको सम्झौता सम्पन्न !

भूमिकास्थान नगरपालिकाको आ.व. २०७६/०७७ को ५ नं. वडाको आयोजना कार्यक्रमको सम्झौता सम्पन्न !
भूमिकास्थान नगरपालिकाको आ.व. २०७६/०७७ को  ३ नं. वडाको आयोजना कार्यक्रमको सम्झौता सम्पन्न !

भूमिकास्थान नगरपालिकाले नगर  प्रमुख,उपप्रमुख,प्रमुख प्रशासकीय अधिकृत, योजना शाखा, प्राविधिक शाखा, आर्थिक प्रशासन शाखा,सेन्चुरी बैंक नुवाकोट अर्घाखाँचीका कर्मचारीहरु सबै वडामा पुगेर आर्थिक बर्ष २०७६/०७७ को वडा स्तरीय सबै आयोजना कार्यक्रमको सम्झौता सम्पन्न गरेको छ !

आर्थिक वर्ष: